Sex a vzťahy

Ste dobrou milenkou? Buďte ešte lepšou!

To, že si muž nájde milenku, môže mať viacero dôvodov. Jedným z nich je aj nezáujem, neschopnosť či nevôľa zo strany partnerky zlepšovať sa v sexuálnych aktivitách. Muž chce v posteli zažiť sebavedomú ženu, ktorá ho stále niečím prekvapí. Neodmietne, ale ponúkne! To je rada nad zlato pre všetky partnerky aj milenky.

Z pozície milenky to žena nemá o nič ľahšie. Vie, že je stále tou druhou, no všetko sa môže zmeniť po jednej búrlivej noci. Milenka je taktiež len žena, ktorá má svoje city a nálady. Muž ich príliš nevníma. Počas tajných stretávok mu ide zväčša len o jedno…

On túži po sexe a milenka musí ešte viac!

Len tak mu dáte najavo, že je pre vás skutočne všetkým. Za predpokladu, že sa chcete dostať z mileneckého do vážneho partnerského vzťahu, dajte si záležať na každom detaile.

Správne s ním komunikujte!

Musíte sa o ňom dozvedieť čo najviac a aj o tom, čo ho v jeho terajšom partnerskom vzťahu trápi. Na zdĺhavé debaty určite nebude mať ani čas, ani chuť. Ak máte naozaj málo informácií o jeho potrebách, buďte sexi a žiadanou. To dosiahnete len aktivitou v posteli. V žiadnom prípade sa ním nenechávajte viesť. Potrebujete sa stať jeho kráľovnou!

Milenky nie sú falošné, ani drzé či arogantné

Nepoužívajú žiadne nevhodné sexuálne pomôcky, ani nenútia partnera do niečoho, čo sa mu protiví. Nepoužívajú lacné dvojzmyselné narážky na jeho sexuálnu aktivitu, nepredstierajú orgazmus a vždy odhadnú správnu chvíľu na odchod.

Nevyčítajte mu dvojitý spôsob života len za cenu, aby ste ho čím skôr dostali!

Nechajte veciam voľný priebeh.. Muž si vždy vyberie tú lepšiu! Svojho milenca chváľte, užívajte si spoločný čas a vytvárajte mu tie najkrajšie a najlepšie podmienky na “oddych“. Striedajte romantiku s vášňou. Buďte hravou, hriešnou, ale pri všetkej sebaúcte a inteligencii.

Foto: pixabay.com